Homepage
 
Praktijk Amani
 
 
Ongeveer 5 jaar geleden kwam ik in aanraking met het rustgevende, zachte geluid van klankschalen, het zette me ‘stil’. Deze ervaring liet me niet meer los. Het werd wat ik uiteindelijk ook voor anderen wil: alles ‘stil’ zetten, je thuis brengen bij jezelf door de liefdevolle aanraking van klanken. Ik volgde verschillende klankopleidingen met ieder hun eigen unieke techniek. Hieruit is praktijk Amani ontstaan.

Een andere passie van mij is het beoefenen van de zachte meditatieve bewegingsvorm Chi Neng Qi Gong. Hiervoor volg en volgde ik een opleiding bij het Chi Neng instituut België (www.chineng.be). In 2013 verbleef ik een maand in China bij Dao Hearts om deze bewegingsvorm nog meer te intensiveren, een bijzondere ervaring.

Met mijn maatje en man Ko woon ik in ons sfeervolle zelfverbouwde pakhuis, met uitzicht op zee, bij de Oranjemolen in Vlissingen.

In mijn leven laat ik me inspireren door: mijn ouders Jan en Joke Dekker, Tao, Abraham Hicks, dr. Hew Len, Hartcoherentie, Eckhart Tolle en daar zijn nog zoveel anderen... Maar ook veel lachen, lekker eten en geraakt worden door mooie vriendschappen.
 

Opleidingen / cursussen / workshops: